Otroška posteljica Klups Marsell (140 x 70 cm)


  • 249,90€

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Klups
  • Šifra: KL_OP_MarsellOznake: otroška postelja, postelja, otroška posteljica, posteljica, postlca, otroška postlca, Klupś

Otroška posteljica Marsell je izdelek enega največjih poljskih proizvajalcev otroškega pohištva, podjetja Klupś. Ponaša se s premišljeno oblikovano konstrukcijo, ki zagotavlja našemu naraščaju varnost in udobje. Kvaliteten borov les je izbran že v fazi žaganja, zahvaljujoč temu paje za izdelavo otroške posteljice izbrana samo prvo razredna kvaliteta. Naslednjo fazo izbora obravnavajo zaupanja vredni zaposleni proizvajalca Klups, zaposleni kot lesni tehnologi, ki strogo izberejo idealne elemente, da ustvarijo zaščitno pregrado, dno in strani posteljice.

Stranice posteljice:

Izdelana iz 100% borovega lesa iz poljskih gozdov. Zaradi varnosti je proizvajalec Klups na strani postelje dodal dva spoja, ki sta okrepila celotno konstrukcijo. Nova rešitev je spremenila vrsto montaže njihovega pohištva, tako da sestavljanje posteljice poteka na enostavnejši in hitrejši način.Stranica ima tri snemljive prečke za lažji prehod otroka. Stranice se dajo popolnoma odstraniti, tako da nastane majhna otroška postelja.

Dno posteljice:

Med spodnjimi letvicami je prostor, tako da zrak lahko ves čas kroži. Enostavnost kroženja zraka v vzmetnici bo predvsem ohranila higieno, obdržala pa bo tudi njene lastnosti. Dno posteljice je prav tako izdelano iz 100% borovega lesa iz poljskih gozdov. Ta del posteljice je verjetno najbolj izpostavljen obremenitvam. Intenzivna uproaba otroške posetljice mora potekati brez presenečenj, zato je proizvajalec poskrbel, da je dno trpežno več let. Rešitev je podobna tisti, ki se uporabljajo na stranicah, kjer so letvice vstavljene v luknjo, ki jim je namenjena, povezava pa se izvede s pomočjo lepila in sponk.

Dimenzije:

  • notranja: 140 x 70 cm
  • zunanja: 145 x 77 x 93 cm
  • borov les + barvan MDF + iverna plošča


Vzmetnica NI vključena v ceno. Vzmetnico ustrezne dimenzije najdete TUKAJ.

Kako enostavna je montaža Klupś-ovih posteljic prikazuje spodnji VIDEO:


Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha