Mehka košara za otroški voziček Easy Go - Pearl


  • 64,90€

  • Razpoložljivost: Na zalogi pri dobavitelju
  • Blagovna znamka: EasyGo
  • Šifra: EGo_MKosPearlOznake: prenosna košara, mehka košara košara za otroški voziček, košara za dojenčka

Mehka prenosna košara EASYGO je zelo praktičen dodatek za otroške vozičke , ki je certificirana za otroke od rojstva dalje 0+.  Košara za dojenčka vam omogoča, da jo uporabljate v tipičnih 2-v-1 vozičkih. V mehki prenosni košari, pritrjeni na sedež otroškega vozička , se lahko otrok prevaža v ležečem položaju s težo maksimalno do 9 kg, ko pa začne samostojno sedeti in doseže najnižjo starost 6 mesecev, lahko začnete uporabljati športni sedež otroškega vozička.

Mehka prenosna košara EASYGO je namenjena predvsem otroškim vozičkom za dvojčke DOMINO. Po namestitvi dveh mehkih košar bo otroški voziček za dvojčke DOMINO postal najcenejši 2-v-1 voziček na tržišču, lahko pa namestite samo eno košaro in tako pretvorite voziček v otroški voziček za otroke z majhno starosto razliko: starejši otrok lahko sedi v športnem sedežu, mlajši leži v košari.

Naše mehke otroške prenosne košare so izdelane v enakih barvah kot otroški voziček DOMINO, priporočamo pa jih tudi za voziček FUSION in za vse modele EASYGO otroških vozičkov s sedežem 0+ (VIRAGE, VIRAGE ECCO in NITRO).Materiali imajo certifikat Öko Text-Strandad 100, kar pomeni, da v tkanini ni vsebnosti nevarnih substanc.

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha