Varnostna vrata Dreambaby Ava (75 - 81 cm) kovinska črna - brez vrtanja


  • 46,90€

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Dreambaby
  • Šifra: DB_G2096BBPoskrbite za zaščito svojih otroke ter hišnih ljubljenčkov z varnostnimi vrati Dreambaby® Ava. Ta varnostna vrata so popolno ravnovesje med udobjem, varnostjo in stilom.  Varnostna vrata Dreambaby Ava lahko starši, ki imajo roke pogosto zasedene, odprejo z eno roko. Zapah potisnite nazaj, da sprostite prvo zapiralo, ga dvignite, da sprostite drugo, in nato odprete vrata. Dvojno zapiralo preprečuje, da bi malčki sami odprli vrata, medtem ko jih odrasli z lahkoto upravljajo.
Varnostna vrata Ava se odprejo v obe smeri in s tem povečujejo samo priročnost ter enostavnost prehajanja iz prostora v prostor. V času, ko vaš dojenček drema, imajo varnostna vrata funkcijo "Smart Stay-Open", kar vam omogoča, da vrata zadržite v odprtem stanju, medtem ko opravljate veliko prehodov iz prostora v prostor, kot so vsakodnevni opravki: nošenje perila ali pospravljanje nakupa iz avtomobila. Varnostna vrata Ava se na opore pritrdijo s pomočjo pritiska, kar zagotavlja varnost z preprosto namestitvijo.

Najprej izmerite dolžino kjer želite postaviti varnostna vrata, da preverite ali so potrebni dodatni podaljški. Priložene montažne skodelice pritrdite na stene z dvostranskim lepilnim trakom. V okvir vrat vstavite navojne gumirane pritrdilce in jih zavijte z gumbom za pritrjevanje tako dolgo, dokler niso enakomerno, trdno in varno nameščeni. V primeru, da nameščate vrata na vrhu stopnic lahko za večjo varnost uporabite priložene nosilce, ki se pritrdijo z vrtanjem na oporo.
Varnostna vrata Ava so zasnovana tako, da se prilegajo podbojem, hodnikom in drugim odprtinam med 75 in 81 cm. Višina vrat je 76cm.
S podaljški, ki so naprodaj ločeno, jih lahko namestite v odprtine široke do 279cm.
Varnostna vrata so izdelana iz močnih, visokokakovostnih materialov (kovina, plastika), ki so varni in stabilni.

PRED NAKUPOM ZMERAJ IZMERITE ODPRTINO - Ta vrata se prilegajo SAMO odprtinam od 75 do 81 cm. Ne bodo primerna za nobeno odprtino, manjšo od 75cm. Če je vaša odprtina večja od 81 cm, boste potrebovali dodatne podaljške:

  • podaljšanje za 9 do 18cm, potrebujete dva podaljška 9cm na vsak strani vrat, ogledate si lahko TUKAJ
  • podaljšanje za 18 do 36cm, potrebujete dva podaljška 18cm na vsaki strani vrat, ogledate si lahko TUKAJ

RAZNOLIKA IN ZANESLJIVA - Varnostna vrata Dreambaby Ava so opremljena s funkcijami, ki ne samo da vam olajšajo življenje, temveč ga naredijo tudi varnejšega. Vsestransko uporabna vrata so visoka 76cm.
S podaljški, ki se prodajajo ločeno, je mogoče vrata razširiti do 279cm.
ENOSTAVNO RAVNANJE - Enoročno odpiranje varnostnih vrat je odlična rešitev v trenutkih, ko držite otroka, funkcija dvojnega zaklepanja pa zagotavlja dodatno varnostno komponento.
FUNKCIJA "SMART STAY-OPEN" - Pranje perila, zabava gostov, priprava večerje? S priročno funkcijo "Stay-Open" lahko varnostna vrata Ava ostanejo odprta, kadar koli to želite. Preprosto odprite vrata v položaj "Stay-Open" in
ostala bodo odprta, dokler jih sami ne zaprete.
ENOSTAVNA VGRADNJA - Varnostna vrata Dreambaby Ava lahko namestite pod pritiskom, kar pomeni enostavno namestitev brez vijakov ali vrtanja - odlično za vsak dom in kot nalašč za začasne ali najemne prostore
(vključeni so nosilci za pritrjevanje z vrtanjem, ki so potrebni za namestitev na stopnišču).
ODLIČNA REŠITEV ZA HIŠNE LJUBLJENČKE - Izdelana so iz močnih, visokokakovostnih materialov in so kot nalašč tudi za najbolj razigrane hišne ljubljenčke!

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha