Dostava in prevzem

Dobavni rok je 1-3 dni. V primeru daljšega dobavnega roka bo ponudnik o predvidenem dobavnem roku obvestil kupca.

Način plačila in stroški dostave

Plačilo je možno po povzetju, s plačilnimi karticami, po predračunu ali s storitvijo PayPal, pa tudi s plačilom na obroke. Pri naročilu izberete način plačila in način dostave. Pri plačilu po povzetju in plačilu s PayPal zaračunamo stroške plačila in sicer 1,5% oz. 2% od vrednosti nakupa.

Stroški dostave so ločeno navedeni na računu. Za pakete do 500g velja cenik Pošte Slovenije. Za pakete nad 500g velja enotna cena pošiljanja in stroškov odkupa 4,00€ DPD kurirska služba oz. 7,00€ Pošta Slovenije. Možni sta še opciji: "poštno ležeče" 7,00€ oz. "ekspres v istem dnevu" (naročila do 9.00 ure in po predhodni poizvedbi o možnosti dostave) 17,59€ s Pošto Slovenije.

Pošta Slovenije zaračuna tudi manjšo provizijo (0,96 % od zneska odkupnine) za nakazilo.

Plačilo na obroke

Vračilo izposojenih aparatov

Naročnik pokliče 051/25 35 75 oz. 02/601 59 12 vsak delovnik med 8.00 in 16.00 oz. javi na mail mail info@baby-nega.si 24 ur na dan, da bi želel prekiniti najem. Izposojevalec aparata ali njegov pooblaščenec, aparat osebno prevzame v dogovorjenem času na domu naročnika, razen če z naročnikom v začetku ni bilo drugače dogovorjeno. Naročnik je dolžan zagotoviti, da je možno prevzeti aparat na njegovem naslovu ali na drugem z izposojevalcem dogovorjenem mestu. Stroškov vračila za naročnika ni, razen pri osebnem dvigu, kjer stranka sama vrne izposojen izdelek.

Pravica do odstopa od nakupa (ne velja za izposojene aparate)

Kupec lahko v primeru, da z naročenimi izdelki ni zadovoljen, ali želi od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, blago vrne v roku 15 dni po prejemu. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika. Stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa, krije kupec sam. Ponudnik ni dolžen sprejeti odkupninskih pošiljk.

Izdelki morajo biti vrnjeni nepoškodovani, nerabljeni, v nespremenjeni količini. Priložena mora biti originalna embalaža in kopija računa.

Podjetje Ad Astras d.o.o. vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga na račun kupca.