Posteljice za dojenčke

Posteljice za dojenčke je možno tudi izposoditi. Novorojenček potrebuje bližino staršev. Prednosti, ki izhajajo iz tega, da dojenček čuti bližino, vonja in se dotika mamice, so predvsem v dokazano izboljšanem poteku dojenja, zmanjšanju tveganja nenadne smrti v zibelki (t.i.SIDS) ter večji povezanosti otroka in mamice v kasnejših letih. V angleškem jeziku obstaja izraz "co-sleeping", to je takrat, ko dojenček spi v posteljici, ki je priključena (fiksirana) na starševsko posteljo in je med mamico ter dojenčkom neoviran prostor. Obposteljne posteljice za dojenčke dajejo možnost otroku in mamici varnosti, zanesljivosti in daljšega ter trajnejšega stika.

Naše obposteljne posteljice za dojenčke imajo ogromno izvrstnih lastnosti (predvsem enostavna montaža, možnost nagiba, možnost nastavitve posteljice, samostoječa posteljica, moderni design,...), ki bodo olajšale staršem prenekatero skrb. Zakaj najeti posteljice za dojenčke? T.i. nove montažne obposteljne posteljice za doječke so izjemno drage, zato predstavljajo velik delež v skupnih stroških otroške opreme. Maksimalen čas, ko pa dojenček še lahko spi v takšni posteljici pa je 6 mesecev. Zato je izposoja posteljice za dojenčke izvrstna odločitev, ki vam bo zmanjšala finančne izdatke, ki jo prinaša nabava otroške opreme.

Kar se tiče hitrosti dostave pa to, da otroške posteljice dostavimo na dom že v 1-3 dneh po naročilu ali v dogovorjenem času. Posteljice za dojenčke (za različna obdobja najema) in ostale pripomočke lahko naročite tako, da izdelek izberete iz spodnjega seznama posteljic ali nas pokličete in naročite kar po telefonu: 051/25 35 75 ali 02/601 59 12. Najem posteljice za dojenčke lahko rezervirate tudi v naprej.

Izposoja otroške posteljice Chicco Next2Me - 1 mesec

Chicco posteljica Next2Me Otroška posteljica Chicco Next2me je idealna, če želite imeti tesen sti.....

30,00€
Izposoja otroške posteljice Chicco Next2Me - 3 mesece

Chicco posteljica Next2Me Otroška posteljica Chicco Next2me je idealna, če želite imeti tesen sti.....

50,00€
Izposoja otroške posteljice Chicco Next2Me - 6 mesecev

Chicco posteljica Next2Me Otroška posteljica Chicco Next2me je idealna, če želite imeti tesen sti.....

70,00€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)