Pogosta vprašanja

KAJ LAHKO NAJAMEM oz. SI IZPOSODIM?

Izbirate lahko med različnimi aparati za merjenje teže dojenčka, izčrpavanje materinega mleka, avdio in video nadzorom dojenčkov, grelcev in sterilizatorjev stekleničk in dudic, detektorja srčnega utripa še nerojenega otroka, detektorja dihanja dojenčka,…

ZAKAJ NAJETI APARAT?

Cenovno ugodno glede na nakup opreme, ni enkratnega velikega izdatka pri nakupu, hitra dostava in prevzem na domu, aparati so kvalitetni, zanesljivi in čisti, naročanje enostavno, široka ponudba aparatov, strokovno svetovanje.

KJE LAHKO NAJAMEM?

Najem je možen preko naše spletne strani www.baby-nega.si 24 ur na dan ali po telefonu 051/25 35 75 oz. 02/601 59 12 vsak delovnik med 8.00 in 16.00 uro.

ZA KOLIKO ČASA LAHKO NAJAMEM?

Najmanjši možni najem za aparat je 1 mesec. Najdaljši rok izposoje aparata je 6 mesecev od datuma začetka izposoje. Po 6 mesecih, če so vsi polletni stroški poravnani, je možno izposojo podaljšati.

KOLIKŠNA JE CENA NAJEMA?

Cena najema je odvisna od aparata in je objavljena za vsak aparat in dolžino najema na naši spletni strani www.baby-nega.si

KOLIKŠEN JE STROŠEK DOSTAVE?

Strošek dostave in prevzema (aparat pridemo tudi iskat na vaš naslov) je 4€ (pri dostavi s paketno službo DPD). Ta strošek se poravna na začetku izposoje. Pri dostavi in odkupnini s paketno službo DPD ni nobenih drugih stroškov (npr.stroškov nakazila).

KAKO PLAČAM NAJEMNINO?

Prvi mesec (oz. naročeno znesek najemnine, če naročnik želi v začetku najema izposoditi aparat za več mesecev) najemnine in strošek dostave plača naročnik v naprej in sicer ko aparat dostavi dostavljalec, pred tem se naročnik in izposojevalec dogovorita za predvideni rok vrnitve aparata. Za ostale mesece se storitev poračuna ob vrnitvi aparata.

ALI JE MOŽNO NAJEM PODALJŠATI?

Da, seveda je možno najem podaljšati. V primeru podaljšanja najema aparata je naročnik dolžan javiti podaljšanje najema izposojevalcu min 7 delovnih dni pred iztekom dogovorjenega roka izposoje in sicer po telefonu 051/25 35 75 oz. 02/601 59 12 vsak delovnik med 8.00 in 16.00 uro oz. na mail info@baby-nega.si 24 ur na dan. V primeru, da kljub temu najemnik ne sporoči glede podaljšanja ali vračila aparata, se najem avtomatsko podaljša še za dodaten mesec.

KAKO JE S ČISTOČO APARATA?

Vsak aparat preden pošljemo naročniku pregledamo, preverimo in očistimo.

KAJ SE ZGODI, ČE SE APARAT POKVARI?

Če se aparat pokvari, ga brezplačno zamenjamo za drugega. Izposojevalec ni odgovoren za morebitno nedelovanje aparata, ki bi bil vzrok slabega, malomarnega ravnanja najemnika ter neupoštevanja navodil proizvajalca s strani najemnika.

IMAM POMISLEK GLEDE HIGIJENE IZPOSOJENE PRSNE ČRPALKE

Električni del prsne črpalke in adapter si naročnik izposodi, nastavek - set, kamor pa se izčrpa mleko, pa naročnik kupi in ga obdrži, torej ne vrača. Zahvaljujoč membrani pokrova na nastavku (PumpSetu) tako materino mleko kot patogeni agenti ne morejo vstopiti v notranjost črpalke - naredi se 100% zapora. Mamino mleko steče direktno v set in ne v cevko seta oz. črpalko.

KJE KUPIM SETE ZA IZČRPAVANJE MLEKA?

Sama Ardo prsna črpalka za izčrpavanje mleka ni dovolj. Potrebujete še nastavke- sete, ki jih lahko kupite pri nas. Možno je naročiti enostavni nastavek (PumpSet), nadgradni nastavek (UpgradeSet) oz. dvojni nastavek (DoublePumpSet), odvisno kar mamica želi oz. ji ustreza.

MOTI ME GLASNA ELEKTRIČNA PRSNA ČRPALKA

Ardo električne prsne črpalke so izredno tihe, a vseeno dovolj močne, glede na konkurenčne prsne črpalke, le 46,0 dB oz 46,4 dB pri dvojnem nastavku-setu. Rezultate testa lahko preverite tukaj: http://www.ardomedical.com/silence-test-silent-breastpump.html

ALI LAHKO ČRPAM IZ OBEH PRSI HKRATI?

Lahko. S tem, da morate imeti dvojni nastavek – set. Če želite, ga lahko pri nas naročite že pri najemu električne prsne črpalke ali pa dokupite kasneje k enojnemu setu še en set.

KAKO VRNEM APARAT?

Naročnik preprosto pokliče 051/25 35 75 oz. 02/601 59 12 vsak delovnik med 8.00 in 16.00 oz. javi na mail mail info@baby-nega.si 24 ur na dan, da bi želel prekiniti najem. Izposojevalec aparata ali njegov pooblaščenec, aparat osebno prevzame v dogovorjenem času na domu naročnika, razen če z naročnikom v začetku ni bilo drugače dogovorjeno. Naročnik je dolžan zagotoviti, da je možno prevzeti aparat na njegovem naslovu ali na drugem z izposojevalcem dogovorjenem mestu.

ALI IMAM, KO VRNEM APARAT, KAKŠNE DRUGE STROŠKE?

Naročnik nima stroškov vračila aparata (razen, če je bilo z naročnikom v začetku drugače dogovorjeno: npr. lastno vračilo), stroški nastanejo samo pri nakazilu podaljšanja najemnine (odvisno od naročnikove banke).