Izposoja črpalke Calypso (35€) - 2 meseca


  • 35,00€

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Ardo
  • Šifra: ELČRP_2MOznake: izposoja električne prsne črpalke, izposoja prsne črpalke, prsna črpalka, električna prsna črpalka, Ardo, calypso električna črpalka

POZOR: ZA PRAVILNO DELOVANJE ČRPALKE CALYPSO POTREBUJETE ORIGINALNE ARDO SETE ZA ČRPANJE MATERINEGA MLEKA!

Sistem Calypso prsna črpalka je namenjen za črpanje, zbiranje in shranjevanje materinega mleka v primerih problemov z dojenjem, bolezni, odsotnosti mamice in/ali otroka. Calypso se lahko uporablja tako kot enojna ali dvojna prsna črpalka. Aparat je namenjen uporabi izključno v notranjih, zaprtih prostorih. Kontraindikacije niso znane (če se aparat uporablja v skladu z namenom).

Calypso prsna črpalka za mleko je tiha, uporabniku prijazna črpalka, namenjena za osebno uporabo. Aparat je obdan z robustnim plastičnim ohišjem in z enostavno ter logično postavljeno tipkovnico z preglednim prikazovalnikom podatkov. Energijsko varčna elektronska oprema je oblikovana tako, da omogoča delovanje tako na napajanje z električnim tokom iz omrežja, kot z baterijskim napajanjem. Sofisticirana kontrola omogoča vsaki mamici individualno nastavitev moči in intervala ter s tem užitek in udobnost med učinkovitim črpanjem.

Zahvaljujoč membrani pokrova na nastavku (PumpSetu) tako materino mleko kot patogeni agenti ne morejo vstopiti v notranjost črpalke - naredi se 100% zapora. Samega vzdrževanja aparata ni, potreben pa je nadzor, njegova nega in čiščenje, kakor tudi nadzor, nega in čiščenje pripomočkov. Aparata Calypso ne popravljajte. Razen adapterja za napajanje, rezervni deli ne obstajajo.

VSEBINA:

  • Calypso prsna črpalka,
  • adapter za napajanje s priključnim kablom,
  • navodila za uporabo,
  • embalaža (škatla).

Varen in higieničen enojni prsni nastavek PumpSet za črpanje mleka je idealen pri izposoji črpalke in ga lahko kupite tukaj. Možno je kupiti tudi dvojni set. Nastavka ne vračate in ga obdržite za kasnejšo uporabo ali shranjevanje mleka.

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha