Letvica za varnostna vrata Dreambaby Watch-The-Step


  • 12,80€

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Bambinoworld
  • Šifra: DB_F837Varnostna vrata pritrjena s pritiskom na opore so eden najlažjih načinov zavarovanja nevarnh prehodov. Vendar pa je spodnja konstrukcijska palica na vseh varnostnih vratih pritrjenih s pritiskom lahko
nevarna da vi ali vaš otrok trešči ob njo, kar lahko tako pri otrocih kot odraslih povzroči kar nekaj bolečin. Letvica za varnostna vrata Dreambaby® Watch-The-Step® je zasnovana tako, da se temu izognete. Nagib na obeh straneh letvice
ustvari gladko površino. Rahlo izbočene pikice (relief) letvice za varnostna vrata Dreambaby® Watch-The-Step® izboljšajo oprijem, tako da vam v primeru, če stopite nanjo, ne zdrsne. Namestitev letvice traja le nekaj minut, pripravljena pa je takoj ko jo razpakirate.
Letvica za varnostna vrata Dreambaby® Watch-The-Step® je idealna namestitev v domovih, po katerih pogosto hodijo starejši ljudje ali gostje, ki niso vajeni prestopanja varnostnih vrat.
Prestopanja ali prehajanje preko varnostnih vrat bo lažje tudi za nvalidne osebe. Ta letvica je posebej zasnovana za namestitev varnostnih vrat znamke Dreambaby® prav tako pa tudi za večino znamk drugih proizvajalcev varnostnih vrat namešenih pod pritiskom, ne da bi pri tem ovirala odpiranje vrat.
Izdelana je iz trpežne plastike, možno jo je enostavno očistiti. Priporočamo pri vseh Dreambaby varnostnih vratih pritrjenih s pritiskom.

IZDELEK, KI GA ENOSTAVNO MORATE IMETI:
ne čakajte trenutka, ko boste zadeli z nogo ob varnostna vrata pri prestopanju. Letvica je bistvenega pomena ko nameščate varnostna vrata pod pritiskom,
saj pomagajo zmanjšati tveganje spotikanja v vašem domu.
UDOBNA UPORABA: ta letvica je zasnovana za uporabo pri vse modelih Dreambaby® varnostnih vrat, ki se nameščajo pod pritiskom, pa tudi za večino vrat drugih znamk.
Ne vpliva na dvosmerno odpiranje vrat in jo je mogoče namestiti kjerkoli v vašem domu.
PAMETNO VARNOSTNO OBLIKOVANJE: pri Dreambaby® so predvideli tudi nevarnost zdrsa in opremili letvico za varnostna vrata Dreambaby® Watch-The-Step® s protidrsnimi reliefnimi pikami kar poveča varnot v vašem domu. Prav tako ima na spodnji strani nogice zaščitene s silikonskimi obročki za boljši oprijem, pa tudi da ne poškoduje talne površine.
PREPROSTA NAMESTITEV: nameščanje letvice je tako enostavno in s tako malo truda, da vam bo žal, da tega niste storili že prej.

Mere: dolžina: 45,7cm; širina: 10,8cm; višina: 2,5cm

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha