Baby Nossse Aspirator s povečanim zbiralnikom


 • 15,25€

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Baby Nossse
 • Šifra: R-03Baby Nossse ASPIRATOR S POVEČANIM ZBIRALNIKOM

Baby Nossse Aspirator uporabljamo za odstranjevanje nabrane sluzi pri otrocih, s čimer pospešimo zdravljenje dihalnih poti in olajšamo dihanje.
Priporočeno od otrokovega 6. meseca startosti. Ima večji zbiralnik (steklen), zato je bolj učinkovit. Baby Nossse Aspirator s povečanim zbiralnikom je namenjen starejšim otrokom ter bolj trdovratnim ostankom sluzi.

Otrok potrebuje čiste dihalne poti za lažje hranjenje in mirno spanje. Idealno rešitev problemov ponuja aspirator za čiščenje majhnih, zamašenih noskov.

Če sluz ostane v nosku lahko okuži grlo in ušesa preko povezave dihalno- slušnih poti. Posledici sta lahko pljučnica in vnetje ušes. Aspirator pripomore, da premagate nahod in s tem minimalizirate tveganje zapletov pri prehladu, slabem počutju ter zagotovite miren spanec otroku in sebi. S pomočjo aspiratorja lahko odstranite izcedek na najbolj učinkovit način.

Čeprav se sliši drastično, da »sesamo nos«, je v  celotnem postopku moteč le glas sesalnika, na kar pa se lahko prej ko slej vsak otrok navadi. Če boste rešili problem otroškega zamašenega noska, si boste tudi kot starši sami oddahnili. Če otrok na začetku še kar joka ob poslušanju glasu sesalca, naj bo proces čiščenja čim bolj igriv, sproščen. Sam aspirator ni nič bolj zastrašujoč, kot ročni aspiratorji. Nima ostrih robov, otrok ga lahko vzame v roke in se z njim spoprijatelji.

Prednosti izdelka:

 • uporaba je primerna za starejše otroke (od 6. meseca dalje)
 • je varen, neboleč, ne škoduje sluznici, lahko ga uporabljate večkrat na dan
 • pospešuje zdravljenje dihalnih poti in omogoči lažje dihanje
 • medicinsko odobren proizvod
 • enostavna uporaba
 • je majhen, lahek in zanesljiv
 • je higijeničen, lahko ga dezinficirate
 • uporabi moč sesalnika, vseeno pa zmanjša tlak na primernega
 • konstantni vlek

UPORABA Baby Nossse ASPIRATORJA

Priprava:
Pred postopkom je zelo priporočljivo, da zmehčate sluz s pomočjo fiziološke raztopine ali spreja za nos.

Sestavljanje:
Sestavite zbiralnik in cev, širši konec vstavite v cev  navadnega domačega sesalnika za prah. Sesalec vklopite in nastavite stopnjo moči z regulatorjem sesalnika. Priporočljiva moč sesalnika je cca. 1500 W.

Uporaba:
Zbiralnik namestite k odprtini nosu, tako da je nosnica zaprta in začnete sesati sluz. Sesanje lahko večkrat prekinjate in nadaljujete dokler ne izpraznite sluzi popolnoma. Ker je pripomoček iz prozornega materiala, lahko rezultat zelo dobro vidite. Proces traja samo nekaj sekund, zato boječi otroci ne jokajo zelo dolgo, takoj zatem, ko začutijo olajšanje, so spet dobre volje. Če otrok že lahko sedi, se počuti v tem položaju še bolj prijetno, kot pa v ležečem položaju.

Uporaba pripomočka zahteva posebno pozornost, če je odprtina nosu poškodovana, če je otrok nagnjen h krvavenju iz nosu ali če ima težave s strjevanjem krvi.
Uporabo je potrebno nadzirati!

Čiščenje, dezinficiranje:
Ko končajte s sesanjem nosu, snamete priključek s sesalca, razstavite sesalno cev in zbiralnik ter oba temeljito očistite. Za lažje čiščenje je možno zbiralnik razstaviti. Za čiščenje cevi je dovolj, da spustite skoznjo curek vroče vode.
Pripomočka ne dajte v mikrovalovno pečico!
Posušen pripomoček shranite v suhem prostoru. Pred naslednjo uporabo še enkrat preverite čistočo pripomočka, po potrebi sterilizirajte. Umijte si tudi svoje roke!

Čiščenje bo še lažje z uporabo ščetke, ki jo lahko prav tako naročite pri nas.

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha