Otroška posteljica Klups Iwo grafit (120 x 60 cm)


 • 249,90€

 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • Blagovna znamka: Klups
 • Šifra: OP_klups_Iwo-gOznake: otroška postelja, postelja, otroška posteljica, posteljica, postlca, otroška postlca, Klupś, iwo, grafit, klups iwo

Otroška posteljica Klups Iwo grafit je izdelek enega največjih poljskih proizvajalcev otroškega pohištva, podjetja Klupś. Odlikuje jo premišljena oblikovana konstrukcija, ki zagotavlja vašemu naraščaju varnost in udobje, prav tako pa tudi modna barva.

Kvaliteten borov les je izbran že v fazi žaganja, zahvaljujoč temu pa je za izdelavo otroške posteljice izbrana samo prvo razredna kvaliteta. Naslednjo fazo izbora obravnavajo zaupanja vredni zaposleni proizvajalca Klups, zaposleni kot lesni tehnologi, ki strogo izberejo idealne elemente, da ustvarijo zaščitno pregrado, dno in strani posteljice.

Sledi zobkov na stranici postelje

Proizvajalec se dobro zaveda, kakšne probleme ima otrok z izraščanjem zob in tega žal ne moremo spremeniti. Vse kar lahko naredi proizvajalec Klups je, da staršem daje zaupanje, da bo postelja zdržala več let in bo lahko služila prihodnjim generacijam.
Stranice posteljice
Zanimivim in prefinjenim položajem, v katerih spijo majhni otroci, bi lahko zavidali številni telovadci in akrobati.
Pogled klečečega otroka med spanjem, z nogami na tleh ali ko je obrnjen za 180°, je za številne starše vsakdanji. Posebna nizka varovalna pregrada bo v teh primerih odlično odigrala svojo vlogo in nudila zaščito med spanjem majhnemu predšolskemu otroku. Njena ustrezna višina in nežno zaobljeni robovi bodo zagotovili varen spanec največjih ljubiteljev vrtenja med spanjem. V kompletu skupaj z otroško posteljo bo to prihranilo veliko časa in denarja, saj starši niso prisiljeni iskati pogosto neoriginalnega in neusklajenega izdelka s posteljo. Varovalna ograjica v kombinaciji s 3-točkovnim pričvrstilnim sklopom odlično ščiti otroka med spanjem.
Predal posteljice
Največja prednost tovarniško izbranega predala je udobna uporaba. Ne drsi neposredno po tleh, to mu ne  prepreči niti najbolj debela preproga v otroški sobi. Pokrov predala preprečuje usedanje prahu in ločuje posteljico od prostora za shranjevanje.
Dno posteljice
Med letvami na dnu so presledki, da lahko zrak ves čas kroži. Enostavnost kroženja zraka v žimnici bo najprej ohranilo higieno in njene lastnosti.
Izdelan je iz 100% borovega lesa. Ta element otroške posteljice je najbolj izpostavljen obremenitvam. Intenzivne igre v posteljici morajo potekati brez presenečenj, zato je bilo poskrbljeno, da bo dno zdržalo vrsto let.
Za udobje staršev in otrokovo varnost pri raziskovanju okolice so standardno na voljo 2 odstranljivi prečki in 3 nastavljivi nivoji posteljnega dna.

Glavne značilnosti:

 • moderna oblika,
 • borov les - v beli barvi,
 • 3-krat po višini nastavljivo ležišče: višina od tal 24cm, 39cm in 54cm
 • prostoren predal pod ležiščem za shranjevanje najrazličnejših potrebščin,
 • proizvedena v skladu z EU-standardih za varnost vaših otrok,
 • posteljica enostavna za montažo,
 • zelo stabilna,
 • notranje mere: 120 x 60 cm,
 • zunanje mere: 127 x 67 x 87 cm
Vzmetnica NI vključena v ceno. Vzmetnico ustrezne dimenzije najdete TUKAJ.

Kako enostavna je montaža Klupś-ovih posteljic prikazuje spodnji VIDEO:


Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha