Otroška posteljica Klups Marsell s predalom in varovalno ograjico 140 x 70 cm


  • 264,80€

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Klups
  • Šifra: KL_OPpredal_MarsellOznake: otroška postelja, postelja, otroška posteljica, posteljica, postlca, otroška postlca, Klupś, posteljica s predalom, varovalna ograjica

Otroška posteljica Marsell je izdelek enega največjih poljskih proizvajalcev otroškega pohištva, podjetja Klupś. Ponaša se s premišljeno oblikovano konstrukcijo, ki zagotavlja vašemu naraščaju varnost in udobje. Kvaliteten borov les je izbran že v fazi žaganja, zahvaljujoč temu pa je za izdelavo otroške posteljice izbrana samo prvo razredna kvaliteta lesa. Naslednjo fazo izbora obravnavajo zaupanja vredni zaposleni proizvajalca Klups, zaposleni kot lesni tehnologi, ki strogo izberejo idealne elemente, da izdelajo kvalitteno otroško posteljico.

Stranice posteljice:

Zanimivim in prefinjenim položajem, v katerih spijo majhni otroci, bi lahko zavidali številni telovadci in akrobati.
Pogled klečečega otroka med spanjem, z nogami na tleh ali obrnjen za 180°, je za številne starše vsakdanji. Posebna nizka varovalna pregrada bo v teh primerih odlično odigrala svojo vlogo in nudila zaščito med spanjem majhnemu predšolskemu otroku. Njena ustrezna višina in nežno zaobljeni robovi bodo zagotovili varen spanec največjih ljubiteljev vrtenja med spanjem. V kompletu skupaj z otroško posteljo bo to prihranilo veliko časa in denarja, saj starši niso prisiljeni iskati pogosto neoriginalnega in neusklajenega izdelka s posteljo. Varovalna ograjica v kombinaciji s 3-točkovnim pričvrstilnim sklopom odlično ščiti otroka med spanjem.

Dno posteljice:

Med spodnjimi letvicami je prostor, tako da zrak lahko ves čas kroži. Enostavnost kroženja zraka v vzmetnici bo predvsem ohranila higieno, obdržala pa bo tudi njene lastnosti. Dno posteljice je prav tako izdelano iz 100% borovega lesa iz poljskih gozdov. Ta del posteljice je verjetno najbolj izpostavljen obremenitvam. Intenzivna uproaba otroške posetljice mora potekati brez presenečenj, zato je proizvajalec poskrbel, da je dno trpežno več let. Rešitev je podobna tisti, ki se uporabljajo na stranicah, kjer so letvice vstavljene v luknjo, ki jim je namenjena, povezava pa se izvede s pomočjo lepila in sponk.

Dimenzije:

  • notranja: 140 x 70 cm
  • zunanja: 145 x 77 x 93 cm
  • borov les + barvan MDF + iverna plošča


Vzmetnica NI vključena v ceno. Vzmetnico ustrezne dimenzije najdete TUKAJ.

Kako enostavna je montaža Klupś-ovih posteljic prikazuje spodnji VIDEO:


Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha