Otroški vozički - izposoja

Otroški vozički - izposoja

Zakaj bi kupovali vso otroško opremo, če jo potrebujete le nekaj časa. Zato imamo za vas pravo rešitev: IZPOSOJO OPREME.

KAKO POTEKA?
Najem opreme je možen samo ob hkratnem nakupu vozička.

Ob nakupu vozička, si lahko izposodite lupinico in/ali košaro. Izposojevalnina je 10€ na mesec za košaro za dojenčka in 10€ mesec za lupinico - avtosedež.

Prvih 6 (šest) mesecev najemnine in strošek transporta plača naročnik vnaprej in sicer pri prevzemu opreme, pred tem se naročnik in izposojevalec dogovorita za predvideni rok vrnitve opreme.

Za ostale mesece se storitev poračuna ob vrnitvi opreme. Najemnik je dolžan obvestiti izposojevalca o podaljšanju najema vsaj 7 dni pred iztekom dogovorjenega roka izposoje.

Najdaljši rok izposoje opreme je 8 mesecev od datuma začetka izposoje. Po 8 mesecih, če so vsi stroški poravnani, je možno izposojo podaljšati. V primeru predčasne vrnitve, se obračuna zadnji mesec kot celota (Primer: dogovorjena izposoja 6 mesecev, vrnitev po 5,5 mesecih, obračuna se 6 mesecev).

PRIHRANEK?

Možno je prihraniti vse do 160€ ali celo več.

Izposoja_vs_nakup_X-A.jpg

DOSTAVA IN VRAČILO?

Opremo dostavimo na dom 1-3 delovne dneve po naročilu ali po dogovoru v kolikor ni izdelkov na zalogi. Dostava je možna na področju Republike Slovenije. Na sedežu podjetja prevzem ni mogoč.

Izposojevalec ali njegov pooblaščenec se obvezuje, da bo najemnika, ki se odloči za izposojo seznanil s pogoji storitve in mu izročil navodila za uporabo opreme. Cena dostave je 3€ po komadu izposojene opreme, ne glede na težo. V ceni dostave je vračunan tudi strošek prevzema na naslovu najemnika.

Za pravilno delovanje je najemnik dolžan, da se ravna po priloženih navodilih proizvajalca in da skrbno ravna z izposojeno opremo. Vrnjena oprema mora biti čista, brez madežev in nepoškodovana.

Za več informacij prosimo pokličite: 070 600 706.

0 - test

trest .....

0,00€
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)