Ščitnik za zid Dreambaby Protect-A-Wall 2 kosa


  • 9,90€

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Bambinoworld
  • Šifra: DB_F930S ščitnikom za zid Dreambaby® Protect-a-Wall™ lahko preprečite trajne poškodbe zidu oz. sten pri namestitvi varnostnih vrat za otroke pod pritiskom, predvsem mavčnih, lesenih zidov ter drugih ravnih stabilnih površinah.

Varnostna vrata, ki se nameščajo pod pritiskom brez vrtanja delujejo tako, da so prostori v hiši in stanovanju varni za otroke. Z namestitvijo varnostnih vrat pod pritiskom ne boste trajno poškodovali inetrierja: stebrov stopnišč, podpojev, sten, hkrati pa boste zaščitili vašega malčka.
Kljub temu pa lahko takšna namestitev še vedno povzroči škodo na vaših stenah. Ščitnik za zid Dreambaby® Protect-A-Wall ™ odpravlja to težavo. Pritrdilne skodelice Protect-A-Wall™ so površinsko velike in pomagajo razporediti pritisk z zgornjih nosilcev varnostnih vrat na veliko površino, zmanjšajo neposredno silo prav tako pa zmanjšajo možnost razpok ali vdrtij. Poleg tega, da zagotavljajo večje ter varnejše kontaktno območje, imajo te pritrdilne skodelice mehko, nedrsečo, nelepljivo podlago, ki preprečuje poškodbe vaše stene. Ne pozabite, da jih je treba priviti, če nameščate na zgornji strani stopnišča z enim samim vijakom, ki pa ni priložen. Namestitev ščitnika za zid Dreambaby® Protect-A-Wall™ na nova ali obstoječa vrata traja dobesedno nekaj minut. Ne pozabite, da je vedno pomembno upoštevati proizvajalčeva navodila za namestitev varnostnih vrat. Za vaše udobje ta paket vključuje dve pritrdilni skodelici ščitnika za zid Dreambaby® Protect-A-Wall™, ki ju namestite na zgornjih kontaktnih spojih večine varnostnih vrat, ki se nameščajo pod pritiskom.

ZAŠČITITE SVOJO STENO: varnostna vrata nameščena pod pritiskom so odlična rešitev za povečanje varnost v vašem domu. Ščitnik za zid Dreambaby® Protect-A-Wall ™ bo olajšal namestitev varnostnih vrat pod pritiskom in zmanjšal potencialno škodo na vaši steni.
VELIKE MONTAŽNE SKODELE: pritrdilne skodelice Protect-A-Wall™ razpršijo pritisk z zgornjih nosilcev na večjo površino in tako razdelijo neposredno silo na steno. To zmanjša možnost razpok ali vdorov in podaljša življenjsko dobo interierja vašega doma.
MEHKA PODLOGA: te pritrdilne skodelice ščitnika za zid so idealne za počitnice kadar ste v najeti nepremičnini na počitnicah ali domove, kjer ni možno puščanja sledi (vrtanja) na steni. Omogočajo namestitev varnostnih vrat z vso potrebno varnostjo in pomagajo zmanjšati tveganje za poškodbe.
HITRA IN ENOSTAVNA PRILAGODITEV: namestitev pritrdilcev z navojem na varnostnih vratih na ščitnik za zid Dreambaby® Protect-A-Wall™ traja le nekaj sekund. Zagotavljajo vam varnejšo prileganje vrat z manj poškodbami v vašem domu.
NASVETI ZA NAMESTITEV: varnost je pri podjetju Dreambaby® prednostna naloga. Pomembno je, da varnostna vrata namestite po navodilih proizvajalca. Vse, kar morate storiti, je, da zgornje običajne pritrdilne skodelice zamenjate s ščitnikim za zid Protect-A-Wall™ ter zagotovite, da bodo vrata delovala učinkovito in varno.

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha