Varnostna vrata Dreambaby Arizona 68-112 cm kovinska bela


  • 44,90€

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Dreambaby
  • Šifra: DB_G2164Poskrbite za varnost vaših malčkov in hišnih ljubljenčkov z varnostnimi vrati Dreambaby Arizona, ki se prilagajajo odprtinam od 68cm pa vse do 112cm. Za takšno maksimalno dolžino pa ne potrebujete dodatnih podaljškov. Varnostna vrata pritrdite na trdno in varno oporo (zid, podboj, steber,...), tako da je zagotovljena maksimalna varnost otrok.

Varnostna vrata so izdelana iz močnih, visokokakovostnih materialov (kovina, plastika), ki so varni in stabilni.


FLEKSIBILNA POSTAVITEV:
varnostna vrata Brabydream Arizona lahko raztegnete do željene dolžine brez uporabe podaljškov, zaradi česar ta vrata ustrezajo odprtinam med 68 in 112cm ter merijo 68cm v višino.
ODPIRANJE V OBE SMERI: varnostna vrata, ko prehajate skoznje, lahko odprete v obe smeri tudi samo z eno roko, ko imate pri sebi otroka.
IDEALNA ZA NAMESTITEV NA VRH STOPNIŠČA: varnostna vrata so idealna za namestitev za zavarovanje stopnišča tako na zgornji kot spodnji strani, prav tako pa za zavarovanje prehodov na hodnikih in v okvirih vrat.
ODLIČNA ZA HIŠNE LJUBLJENČKE: izdelana iz močnih, visokokakovostnih materialov, ponujajo varnostna vrata dovolj veliko zaščito tudi takrat, ko boste želeli omejiti gibanje tudi najbolj razigranim hišnim ljubljenčkom.
SKLADNOST S STROGIMI STANDARDI: varnostna vrata Dreambaby Arizona so skladna s standardom EN 1930:2011.
Najmanjša višina, potrebna za pritrditev teh varnostnih vrat, je 75 cm.

 

 

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha