Varnostna vrata Dreambaby Broadway 76-134,5 cm kovinska bela EKSTRA ŠIROKA


  • 58,90€

  • Razpoložljivost: 5
  • Blagovna znamka: Dreambaby
  • Šifra: DB_F898Poskrbite za varnost vaših malčkov in hišnih ljubljenčkov z ekstra širokimi varnostnimi vrati Dreambaby Broadway, ki se prilagajajo odprtinam od 76cm pa kar do 134,5cm. Za takšno maksimalno dolžino pa ne potrebujete dodatnih podaljškov. Varnostna vrata pritrdite na trdno in varno oporo (zid, podboj, steber,...) tako, da je varnost otrok maksimalno zagotovljena.

Varnostna vrata so izdelana iz močnih, visokokakovostnih materialov (kovina, plastika), ki so varni in stabilni, z revolucionarno tehnologijo Track-It®, ki omogoča njihovo enostavnejšo uporabo z vgrajenim indikatorjem za pravilno zapiranje.

FLEKSIBILNA POSTAVITEV: varnostna vrata Brabydream Broadway lahko raztegnete do željene dolžine brez uporabe podaljškov, zaradi česar ta vrata ustrezajo odprtinam med 76 in 134,5cm ter merijo 76cm v višino.
ODPIRANJE V OBE SMERI: varnostna vrata, ko prehajate skoznje, lahko odprete v obe smeri tudi samo z eno roko, ko imate pri sebi otroka. Lahko pa omejite odpiranje samo v eno smer.
IDEALNA ZA NAMESTITEV NA VRHU STOPNIŠČA: varnostna vrata so idealna za namestitev za zavarovanje stopnišča tako na zgornji kot spodnji strani, prav tako pa za zavarovanje prehodov na hodnikih in v okvirih vrat.
ODLIČNA ZA HIŠNE LJUBLJENČKE: izdelana iz močnih, visokokakovostnih materialov, ponujajo varnostna vrata dovolj veliko zaščito tudi takrat, ko boste želeli omejiti gibanje tudi najbolj razigranim hišnim ljubljenčkom.
SKLADNOST S STROGIMI STANDARDI: varnostna vrata Dreambaby Broadway so skladna s standardom EN 1930:2011.
Najmanjša višina, potrebna za pritrditev teh varnostnih vrat, je 83 cm.

 

 

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha