Varnostna vrata Dreambaby zložljiva do 140 cm bela


  • 79,90€

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Dreambaby
  • Šifra: DB_G8201BBOznake: varnostna vrata, varovalna vrata za stopnice, zložljiva varnostna vrata

 

Pri vsakodnevnih gospodinjskih opravilih žal vsak trenutek nimogoče opazovati početja otroka. Vsekakor je potrebno poskrbeti za varnost otroka. Pri Dreambaby® so ustvarili zložljiva notranja/zunanja varnostna vrata, ki zagotavljajo varnost tako znotraj kakor tudi zunaj vašega doma.

Življenje se ne odvija samo na enem mestu. V paketu z zložljivimi vrati Dreambaby prejmete dva kompleta za pričvrstitev, ki omogočata enostavno prestavljanje varnostnih vrat tako, da jih je mogoče zložiti in premaknit iz ene na drugo lokacijo. 

Sistem Clip On/Clip Off omogoča enostavno odstranitev vrat in njihovo namestitev v drugi sklop kompleta za pričvrstitev na drugem mestu. Varnostna vrata lahko preprosto odpirate in zapirate z eno roko, kar je idealno za takrat, ko imate polne roke dela, vseeno pa se morate premikati po svojem domu.

Ko se vrata odprejo, se popolnoma umaknejo z vaše poti in tako omogočijo hiter in enostaven prehod. Ker se celotna vrata zložijo (zvijejo), ko so odprta, na tleh ni nobenih letvic, katere bi morali prestopati, kar zmanjša nevarnost spotikanja. Zložljiva notranja/zunanja varnostna vrata Dreambaby® so preprosta zaščita vaše družine.

S priloženimi navodili za namestitev preprosto ohranite svoj dom varnejši. Na podlagi izmere in strukture podlage, kjer bodo varnostna vrata vpeta, najprej določite najboljše mesto za vaša vrata in izberite predlogo, ki ustreza izbranemu položaju varnostnih vrat. Svetujemo, da uporabite posebne distančnike (naprodaj so posebej),  ki so potrebni za namestitev v kolikor imate ob steni rob (ploščice, letvica,..).

Zložljiva varnostna vrata so primerna za namestitev znotraj podbojev vrat, na hodnikih in drugih prostorih, širokih do 140cm.

Varnostna vrata lahko namestite tudi na zunanjo stran vratnih okvirjev, tako da se prilega razdalji do 129 centimetrov, zaradi česar so primerna na več mestih v vašem domu.

Visokokakovostna mreža varnostnih vrat je zaščiteno pred UV-žarki, ohranja svojo barvo na močnem soncu in je izjemno trpežna na udarce in pritisk.

Opomba: varnostna vrata na prostem je potrebno odstraniti vprimeru dežja, sneženja ali toče ali v primeru vlažnega vremena. Zagotovite varnost v svojem domu in njegovi okolici z notranjimi/zunanjimi zložljivimi varnostnimi vrati Dreambaby®.

SPECIFIKACIJE IN PODROBNOSTI: zložljiva notranja/zunanjavarnostna vrata Dreambaby® so zasnovana tako, da se prilegajo dimenziji namestitve v notranjem okvirju do 140cm ali namestitvi izven podpojev do129cm.

Opomba: pred nakupom vrat natančno izmerite odprtine. Distančniki (naprodaj so ločeno), so potrebni za namestitev takrat, ko imate na tleh ob steni rob (ploščica, letvica).

BREZ PRESTOPANJA LETVIC: ko so zložljiva varnostna vrata odprta, se popolnoma umaknejo s poti, tako da ni potreben dodatni manever umikanja. Nimajo spodnje letvice, kar preprečuje nevarnost spotikanja.

ENOSTAVNO DELOVANJE: Dreambaby® si prizadeva čim bolj poenostaviti življenje staršev in lastnikov hišnih ljubljenčkov. Prvi korak je ta, da z eno roko pritisnete in obrnete gumb za odklepanje in spuščanje, drugi korak pa je, da držite ročaj in nežno spustite vrata. Opomba: zložljiva varnostna vrata povzročajo opozorilni zvok, ki naznani njihovo odpiranje (zlaganje), v kolikor pa bi jih morali tiho zapreti, lahko to storite, vendar boste morali uporabiti istočasno obe roki.

ENOSTAVNA ZA PRENAŠANJE: zložljiva varnostna vrata Dreambaby®vključujejo dva kompleta za pričvrstitev za uporabo na več kot enem mestu. Montažne nosilce lahko namestite v svojo dnevno sobo in na verando, tako da lahko vrata brez težav premaknete tja, kamor želite.

TRAJNA KONSTRUKCIJA: zložljiva varnostna vrat so izdelana iz visokokakovostne mreže, zasnovane tako, da zadržijo majhne rokice (ni možno,da bi se otrok zagozdil med letvice) kar vam zagotavlja večji mir. Prav tako je mreža  zaščitena pred delovanjem UV-žarkov, kar preprečuje bledenje na soncu in ohranja svoj nedotaknjen videz.

Opomba: najnižja višina, potrebna za pritrditev teh vrat, je 81,5cm od tal.

Zložljiva varnostna vrata Dreambaby® so prejela vrsto nagrad:

 

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha