Blazina za dojenje Ceba Baby PHYSIO Multi Alas


  • 38,90€

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Ceba Baby
  • Šifra: CB_W-741-101-559Večnamenska fiziološka blazina za dojenje Multi je blazina za sproščanje podjetja Ceba Baby. Večnamenska blazina za spanje in hranjenje bo koristila tako mamico, očetu kot dojenčku. Blazina je napolnjena z majhnimi kroglicami - penastim polistirenom, ki se uporablja v rehabilitacijskih blazinah. Mikro biseri vam, zahvaljujoč odličnim lastnostim, omogočajo udoben položaj telesa in razbremenitev hrbtenice. Uporaba večnamenske blazine za dojenje Multi je odlična ob koncu nosečnosti, hkrati pa lahko kasneje dojenčka hranite in ga naučite tudi sedeti, saj blazina ustvarja stabilno oporo.

Dimenzije: 190 x 35 cm.

Izdelek ima certifikat Oeko - Tex Standard 100 in je tudi medicinski pripomoček. Kakovost izdelka je potrdila družba TÜV NORD Polska.

Granulat Styrofoam: polistirenske kroglice so majhne kroglice s premerom 0,5 - 1,5 mm, ki se uporabljajo v rehabilitacijskih blazinah. Takšno polnilo uporabljamo v Cebinih sprostitvenih blazinah Cebuszka® PHYSIO. Mikro kroglice po določenem času uporabe zmanjšajo svojo glasnost - to je naravni postopek. Ohlapna struktura polnila omogoča, da je blazina prožna in omogoča popolno prileganje telesu. Kroglice so brez vonja, so antialergične in lahke - vsebujejo do 98% zraka. Zahvaljujoč dodatni toplotni obdelavi med proizvodnim postopkom so odporne na biološke učinke plesni, gliv in bakterij, zato jih alergiki odlično prenašajo. Izdelek ima certifikat Oeko - Tex Standard 100.


Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha