Blazina za dojenje Ceba Baby PHYSIO Multi Denim Style Boho


  • 45,90€

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Ceba Baby
  • Šifra: CB_W-741-119-592Večnamenska fiziološka blazina za dojenje Multi je blazina za sproščanje podjetja Ceba Baby. Večnamenska blazina za spanje in hranjenje bo koristila tako mamico, očetu kot dojenčku. Blazina je napolnjena z majhnimi kroglicami - penastim polistirenom, ki se uporablja v rehabilitacijskih blazinah. Mikro biseri vam, zahvaljujoč odličnim lastnostim, omogočajo udoben položaj telesa in razbremenitev hrbtenice. Uporaba večnamenske blazine za dojenje Multi je odlična ob koncu nosečnosti, hkrati pa lahko kasneje dojenčka hranite in ga naučite tudi sedeti, saj blazina ustvarja stabilno oporo.

Prevleka blazine je narejena iz elastične bombažne pletenine (95% bombaž in 5% elastan), ki je izjemno trpežen in dolgotrajen material. Druga stran blazine je narejena iz 100% poliestrskega žameta. Digitalni večbarvni tisk je izjemno trpežen, zaradi izredno mehkega materiala pa je uporaba tega izdelka pravi užitek.


Zaljubite se v Denim Style in se pridružite veliki skupini zadovoljnih strank. Denim slog - vaš slog!

Granulat Styrofoam: polistirenske kroglice so majhne kroglice s premerom 0,5 - 1,5 mm, ki se uporabljajo v rehabilitacijskih blazinah. Takšno polnilo uporabljamo v Cebinih sprostitvenih blazinah Cebuszka® PHYSIO. Mikro kroglice po določenem času uporabe zmanjšajo svojo glasnost - to je naravni postopek. Ohlapna struktura polnila omogoča, da je blazina prožna in omogoča popolno prileganje telesu. Kroglice so brez vonja, so antialergične in lahke - vsebujejo do 98% zraka. Zahvaljujoč dodatni toplotni obdelavi med proizvodnim postopkom so odporne na biološke učinke plesni, gliv in bakterij, zato jih alergiki odlično prenašajo. Izdelek ima certifikat Oeko - Tex Standard 100.

Dimenzije: 190 x 35 cm.

Izdelek ima certifikat Oeko - Tex Standard 100 in je tudi medicinski pripomoček. Kakovost izdelka je potrdila družba TÜV NORD Polska.Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha